Arsenal ja Chelsea kilpailevat Internazionalen avainpelaaja Achraf Hakimista, kertoo englantilaislehti The Telegraph.

Italialaisseuran omistava yhtiö, Suning Holdings Group, on sulkenut toimintansa Kiinassa. Tämän päätöksen pelätään vaikuttavan myös Interiin.

Hakimi, 22, siirtyi San Sirolle viime kesänä Real Madridista noin 40 miljoonalla eurolla. Marokon maajoukkuemies on tämän jälkeen herättänyt kiinnostusta Valioliigassa, minkä takia hänet saatetaan kaupata kesällä eteenpäin varojen keräämiseksi.

Hakimista kiinnostunut Arsenal etsii itselleen uutta oikean puolen laitapuolustajaa. Héctor Bellerín on huhujen mukaan jättämässä Tykkimiehet kymmenen vuoden mittaisen palveluksen jälkeen ja Mikel Arteta hakee hänelle korvaajaa.

[readmore from=Chelsea]

Chelsea näkee Hakimin puolestaan pelaajana, joka istuisi täydellisesti oikean wingbackin rooliin. Antonio Conte on peluuttanut häntä kyseisellä tontilla Interissäkin.

Hakimi toisi Chelseassa kilpailua Reece Jamesille, jonka seura näkee joukkueen pitkäaikaisena vaihtoehtona oikean laitapakin tontille. Viime viikkoina Thomas Tuchel on peluuttanut Jamesia ylempänä.

Hakimin markkina-arvo on Transfermarkt’n mukaan 50 miljoonaa euroa. Hän on pelannut tällä kaudella 25 Serie A -ottelua ja auttanut Interiä kiipeämään sarjataulukon kärkeen kuuden maalin ja viiden maalisyötön turvin.