ESPN: Arsenalin pitkäaikainen avainpelaaja lähtökuopissa – toivoi siirtoa jo viime kesänä

© Kuva: Getty Images

Arsenalin pitkäaikainen luottopelaaja Hector Bellerín saattaa jättää seuran tänä kesänä, ESPN uutisoi.

25-vuotias espanjalaispuolustaja halusi vaihtaa maisemaa jo viime kauden lopulla, kun Paris Saint-Germain ja Barcelona osoittivat vahvaa kiinnostusta häntä kohtaan.

Mikel Arteta sai kuitenkin suostuteltua Bellerínin jäämään vielä täksi kaudeksi Emirates Stadiumille. Vastapalvelukseksi Arsenal lupasi harkita hänen myymistään kuluvan sesongin jälkeen.

Neuvottelut Bellerínin tulevaisuudesta eivät ole vielä alkaneet. Laitapuolustajan sopimus Emiratesilla umpeutuu kuitenkin reilun kahden vuoden kuluttua, minkä takia kumpikin osapuoli näkee ensi kesän parhaana ajankohtana siirron kannalta, toteaa ESPN.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Bellerínillä ja Artetalla on hyvät välit. Espanjalaisaksikko pelasi hetken aikaa yhdessä ennen kuin Arteta ripusti nappulakenkänsä naulaan. Kuva: Getty Images

Bellerínin potentiaaliset päämäärät ovat kuitenkin hämärän peitossa tällä hetkellä. PSG hankki viime kesänä Alessandro Florenzin AS Romasta lainadiilillä, johon sisältyvän 9 miljoonan euron osto-option se suunnittelee aktivoivansa kauden päätteeksi.

Barcelona osti sen sijaan Yhdysvaltojen maajoukkuemies Sergiño Destin 21 miljoonalla eurolla viime lokakussa. Manchester United oli kiinnostunut Bellerínistä useita vuosia sitten, mutta käytti 50 miljoonaa euroa Aaron Wan-Bissakaan kesäkuussa 2019.

Bellerín siirtyi Barcelonasta Arsenalin akatemiaan jo vuonna 2011. Hän murtautui joukkueen ykkösmiehistöön kaudella 2014-15 ja on edustanut Tykkimiehiä yhteensä 232 ottelun verran.

Tällä kaudella Bellerín on pelannut Artetan alaisuudessa 22 valioliigaottelua ja kantanut kapteeninnauhaa viidessä niistä. Tehoja on kertynyt kolmen maalisyötön ja yhden maalin verran.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.