Brightonin irlantilaishyökkääjä Aaron Connollyn uutisoidaan rikkoneen Ison-Britannian koronarajoituksia.

The Sunin tietojen mukaan Connolly oli kutsunut kotiinsa naisen, jonka kanssa hän oli harrastanut seksiä. 21-vuotias hyökkääjä ei pääse tilannetta pakoon, sillä hänen kerrotaan myös kuvanneen seksisession.

Ja koska Iso-Britannian koronarajoitukset kieltävät ulkopuolisten ihmisten tapaamisen, on Brighton ottanut tapauksen tutkintaansa. Connollya odottaa mitä todennäköisimmin rangaistus asiasta.

Uutinen jatkuu kuvan jälkeen.

Aaron Connollyn halut kävivät ylitsepääsemättömiksi. Kuva: Getty Images.

– Olemme tietoisia esitetyistä väitteistä ja suhtaudumme niihin erittäin vakavasti. Asia tutkitaan kokonaisuudessaan seuran sisäisesti ja käsitellään asianmukaisella tavalla, Brightonin tiedotteessa kerrottiin.

– Seura on toistuvasti tehnyt selväksi kaikille pelaajille ja henkilökunnalle, että heidän on noudatettava maan koronarajoituksia. Lisäksi heille on annettu seuran taholta ylimääräisiä rajoituksia, joiden tarkoituksena on suojella tartuntariskiltä.

Viime kaudella läpimurtonsa Brightonin edustusjoukkueeseen tehnyt Connolly on pelannut tällä kaudella 15 ottelua, joissa hän on tehnyt kolme maalia.