Diego Simeone uskoo, että Chelsean 13 ottelun mittainen tappioton putki voi koitua lontoolaisseuran kohtaloksi keskiviikkona, kun se isännöi Atlético Madridia Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osaottelussa.

Chelsea voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen vieraissa 1-0-lukemin ja puolustaa johtoaan nyt Stamford Bridgellä.

Thomas Tuchelin häikäisevä saldo (9 voittoa, 4 tasapeliä) sinipaitojen managerina voisi vaikuttaa isoltakin pelotteelta Atléticolle, mutta Simeone näkee sen kuitenkin mahdollisuutena.

Argentiinalaismanageri varoittaa Chelseaa nimittäin siitä, etteivät he välttämättä tiedä miten reagoida mahdollisiin takaiskuihin.

– Juuri nyt uskon, ettei Chelsealla sinänsä ole heikkouksia. Ainut asia on, etteivät he tiedä mitä negatiivisessa asemassa voi tapahtua, Simeone saneli lehdistölle tiistaina.

[readmore from=Mestarien-liiga]

– He eivät ole kärsineet vielä yhtäkään negatiivista tulosta ja tämä tulee olemaan kysymys niin pitkään kuin se tapahtuu.

Simeone toivoo, että Atléticon tähtihyökkääjä Luis Suárez – joka ei ole osunut vielä kertaakaan tämän kauden Mestarien liigassa – löytää maalijyvän myös keskiviikkoillan kohtaamisessa.

– Uskon Suárezin olevan meille hyvin tärkeä [Chelseaa vastaan]. Ehkä keskiviikko on hänelle oikea päivä päättää tämä maaliton jakso. Miksei? Tästä voi tulla hyvin kaunis päivä, jatkoi Simeone.