Bayern Münchenin manageri Hansi Flick on paljastanut, että hän halusi hankkia Timo Wernerin, Kai Havertzin ja Callum Hudson-Odoin itselleen. Saksalaisluotsi ei kuitenkaan onnistunut vahvistamaan ryhmäänsä kolmikolla, joka edustaa nyt Chelseaa.

Hudson-Odoita on yhdistetty viimeisen kahden vuoden aikana aktiivisesti Bayern Müncheniin. Chelsea sai akatemiakasvatistaan jopa 40 miljoonan euron tarjouksen tammikuussa 2019, mutta lontoolaisseura kieltäytyi.

Tämän jälkeen Chelsea on vahvistanut ryhmäänsä myös Havertzilla ja Wernerillä, jotka Bayern yritti tiettävästi hankkia ennen kuin Frank Lampard naarasi kummankin saksalaisen Stamford Bridgelle viime kesänä.

Flick myönsi hävinneensä siirtokilvan jokaisen pelaajan kohdalla, mutta kertoi saaneensa itselleen myös hyökkääjän, jota Bayern halusi eniten – Manchester Cityn entisen laiturin Leroy Sanén.

[readmore from=Chelsea]

– Sitä aina sanotaan, että Hudson-Odoi ja [Ajaxista Barcelonaan siirtynyt] Sergiño Dest olivat haluamani pelaajat, mutta he todella olivat haluamani pelaajat, Flick kertoi TZ:lle.

– Päätimme, että haluamme tuoda lisää pelaajia laidoille, ja niin me myös teimme. Havertz, Werner ja Sané tulivat kaikki mainituksi. Olisin halunnut hankkia kaikki kolme, mutta päädyimme lopulta Sanéen. Hän on pelaaja, joka tekee eron.

Sané siirtyi Bayerniin viime vuoden heinäkuussa. 25-vuotias saksalaislaituri on tehnyt Flickin alaisuudessa kahdeksan maalia 33 otteluun.