Brighton on rankaissut keskushyökkääjä Aaron Connollya koronavirusrajoitusten rikkomisesta, vahvistaa seura verkkosivuillaan.

21-vuotias Connolly syyllistyi aiemmin tällä viikolla rajoitusten laiminlyömiseen, kun hän kutsui kotiinsa naisen, jonka kanssa hän harrasti seksiä. The Sunin mukaan pelaaja kuvasi aktin videolle, minkä takia kiinnijääminen oli oikeastaan vääjäämätöntä.

Britannian koronarajoitukset kieltävät tällä hetkellä ulkopuolisten ihmisten tapaamisen. Valioliigaseuroilla on käytössään myös tiukat linjaukset siitä, mitä pelaajat ja henkilökunta saavat tehdä vapaa-ajallaan.

Brightonin manageri Graham Potter vahvisti seuran rankaisseen Connollya kiusallisesta tempauksestaan, mutta ei antanut tarkempaa lisätietoa sanktion suuruudesta. Sen lisäksi hän vaikutti puolustelleen pelaajansa virhettä, vaikkei seura siitä ilahtunutkaan.

[readmore from=koronavirus]

– Olemme käsitelleet asian sisäisesti. Kyseessä oli selvästi virhe. Meidän asemamme on melko selkeä. Pelaajat tietävät, mitä he saavat ja mitä he eivät saa tehdä, Potter kertoi.

– Aaron teki virheen. Olemme käsitelleet sen ja siirtyneet eteenpäin. Hän on ihmisolento. Tällaista sattuu. Emme tietenkään ole iloisia sen johdosta, mutta se on nyt käsitelty.

Potter lisäsi, että Connolly on harjoitellut seuran kanssa ja valmis kohtaamaan Newcastlen lauantain valioliigakamppailussa. Brighton on sarjataulukossa 16. sijalla, yhden pisteen vastustajaansa edellä.