José Mourinho kyseenalaisti pelaajiensa asenteen ja pyysi seuran kannattajilta anteeksi, kun Tottenham putosi monien yllätykseksi Eurooppa-liigasta torstai-iltana (lue lisää).

Tottenham tuhri kahden maalin johtoasemansa Kroatiassa, jossa Dinamo Zagreb vei toisen osaottelun nimiinsä 3-0-lukemin. Mislav Orsic teki häikäisevän hattutempun, eikä passiivisesti pallotellut Tottenham saanut pelivälinettä mistään sisään.

Mourinho oli tuohtunut omiensa latteasta esityksestä ja piti heille ankaran palopuheen heti päätösvihellyksen jälkeen.

LUE MYÖS: Katso: José Mourinho vieraili vastustajan pukukopissa karmaisevan tappion jälkeen – ”Minun on arvostettava heitä”

– Jos otamme huomioon kaiken muun paitsi jatkoajan viimeiset minuutit, oli kentällä vain yksi joukkue, joka antoi siellä kaikkensa, Mourinho totesi BT Sportille.

– He jättivät kentälle hikeä, energiaa, verta. Lopulta jopa onnen kyyneliä. He olivat hyvin nöyriä ja omistautuneita. Minun on arvostettava heitä, koska minun joukkueeni ei näyttänyt pelaavan tärkeää ottelua. En tiedä oliko se kenellekään heistä tärkeä, mutta minulle se oli.

[readmore from=Tottenham]

– Koska arvostan työtäni ja uraani, on jokainen ottelu minulle tärkeä. Kotona seuraaville Tottenham-faneille jokainen ottelu on tärkeä. Tarvitsemme kiperästi toisenlaista asennetta. Tunnen paljon enemmän kuin vain surua. Suru ei riitä.

– Kävin juuri Dinamon pukukopissa, jossa kävin kehumassa heidän pelaajiaan. Olen pahoillani siitä, ettei se joukkue ollut minun joukkueeni. He voittivat pelin asenteensa ansiosta. Tunnen enemmän kuin surua. Siinäpä se.

– Voin vain pyytää Tottenhamin kannattajilta anteeksi. Toivottavasti he tuntevat samoin kuin minä. Tänään me joko elimme tai kuolimme. Ja nyt me kuolimme. Kauden viimeiseen peliin saakka meidän on vain yritettävä parhaamme.