Dane Scarlett on allekirjoittanut ensimmäisen ammattilaissopimuksensa Tottenhamin kanssa. Sopimus ulottuu kesään 2023 asti.

17-vuotias hyökkääjälupaus, joka debytoi Spursin edustusjoukkueessa marraskuussa, on saanut kuluvan kauden aikana vastuuta kolmessa ottelussa. Tehotilastoihin hän kirjautti ensi kerran nimensä helmikuussa, kun hän antoi maalisyötön Eurooppa-liigan ottelussa Wolfsberger AC:ta vastaan.

Tottenhamin manageri José Mourinho on aiemmin tällä kaudella antanut vuolaita kehuja Scarlettille, eikä suotta. Nuorukainen on paukuttanut maaleja hurjalla tahdilla alle 18-vuotiaiden Valioliigassa ja on yksi Englannin lupaavimmista hyökkääjistä.

LUE MYÖS: ”Hän on timantti” – José Mourinholta vuolaita kehuja Tottenhamin superlupaukselle – uskoo maalitykin läpimurtoon jo ensi kaudella

Scarlett on pelannut alle 18-vuotiaiden Valioliigassa tällä kaudella 13 ottelua, joissa hän on tehnyt peräti 15 maalia. Nuorten FA Cupissa hyökkääjä pelasi yhden ottelun ja täräytti siinä ällistyttävät viisi maalia!

Tottenhamilla on käsissään todellinen timantti, jonka potentiaali on valtava. Kaiken mennessä tulevina vuosina nappiin, voi Scarlettista tulla jopa Harry Kanen saappaiden täyttäjä. Vain aika näyttää, kuinka suureksi tähdeksi tämä nuorukainen vielä nouseekaan.

Tottenham Hotspur

@SpursOfficial
We are delighted to announce that Dane Scarlett’s first professional contract with the Club has now been formalised.

✍️ The contract for the young forward will run until 2023, having been triggered following his 17th birthday.

#THFC ⚪️ #COYS