Manchester United vahvisti lokakuussa puolustuslinjaansa hankkimalla vasempana laitapuolustajana viihtyvän Alex Tellesin FC Portosta 15 miljoonalla eurolla.

28-vuotiaalla Tellesillä oli allaan loistava kausi portugalilaisseurassa, jonka myötä hän oli noussut myös Brasilian maajoukkueeseen.

Moni odotti Tellesin nappaavan heti kättelyssä avauskokoonpanopaikan Man Unitedissa, mutta toisin kävi.

Brassipuolustajan saavuttua seuraan Luke Shaw nosti tasoaan huimalla tavalla, eikä Telles ole päässyt pelaamaan Valioliigassa kuin seitsemän ottelua. Voisi kuvitella, että Telles olisi pettynyt rooliinsa uudessa joukkueessaan, mutta näin ei kuitenkaan ole.

Telles kertoi tällä viikolla, että hän nauttii kilpailutilanteesta Shaw’n kanssa ja on iloinen englantilaispuolustajan tasonnostosta.

– Siitä lähtien, kun olen saapunut tänne, olen työskennellyt niin kovasti kuin pystyn ja olen tehnyt kaikkeni osoittaakseni ansaitsevani olla täällä. Luulen, että olen myös tehnyt sen, Telles kertoi Man Unitedin verkkosivuilla.

[readmore from=Manchester-United]

Samaan aikaan olen todella iloinen Luke Shaw’sta, joka on ottanut suuren edistysaskeleen ja pelannut todella hyvin. Hän harjoittelee todella hyvin ja on pelannut erinomaisesti myös otteluissa.

Me molemmat motivoimme toisiamme. Työnnämme toisiamme eteenpäin ja autamme toisiamme.

– Kun sinulla on tällainen kilpailutilanne, joukkue hyötyy siitä. Man United on tämän kilpailutilanteen voittaja.

Telles on pelannut kuluvan kauden aikana yhteensä 17 ottelua. Viime kaudella Portossa 13 maalia tehneen brassipuolustajan maalitili on vielä Unitedissa avaamatta, mutta syöttötilastoihin hän on kirjauttanut nimensä kolme kertaa.