Chelsean jättihankinta Timo Werneriä on verrattu Ballon d’Orin voittaneeseen hyökkääjälegendaan hänen viime aikaisista maalintekovaikeuksistaan huolimatta.

Saksan maajoukkuemies siirtyi RB Leipzigistä noin 50 miljoonalla eurolla Chelseaan viime kesänä, mutta on tehnyt vain viisi maalia 28 otteluun Valioliigassa.

Werner aloitti uransa Stamford Bridgellä pirteästi, mutta mitä pidemmälle kausi on edennyt, sitä lohduttomammalta 25-vuotiaan tilanne on näyttänyt.

KATSO MYÖS: Mikä moka! Timo Werner puppeloi avopaikan Saksan MM-karsintaottelussa

Chelsean entinen hyökkääjä Tony Cascarino on kuitenkin sanonut, miten Werner muistuttaa häntä yhdestä 1990-luvun kovimmasta maalinsylkijästä Jean-Pierre Papinista.

Papin voitti Ballon d’Orin vuonna 1991 ja rikkoi maailman silloisen siirtoennätyksen vuotta myöhemmin, kun AC Milan hankki hänet Marseillesta kymmenellä miljoonalla punnalla.

Papin, joka teki myös 31 maalia 55 otteluun Ranskan A-maajoukkueessa, juhli Euroopan Cupin (ent. Mestarien liiga) maalipörssin voittoa kolmena peräkkäisenä kautena.

Artikkeli jatkuu videoupotuksen jälkeen.

UEFA Champions League

@ChampionsLeague
🤯🤯🤯

🚀 A classic volley, by Jean-Pierre Papin!

#UCL | #FlashbackFriday

 

Cascarinon vertausta voidaan täten pitää melko suurena kehuna itseluottamuksensa menettäneelle Wernerille.

– Kun siirryin itse Marseilleen, oli siellä juuri pelannut tämä todella tunnettu kaveri Jean-Pierre Papin, kertoi Cascarino talkSPORTille.

– Hän oli hyvin samanlainen kuin Timo Werner. Muistan jutelleeni joukkuetovereilleni Papinin viimeistelystä. Se ei ollut alun perin kovinkaan hyvällä tasolla.

– Hän teki kuitenkin uskomattoman vaativia ja hankalia harjoituksia parantaakseen viimeistelyään, koska hän luotti ennen sitä vain päätähuimaavaan nopeuteensa.

– Hänellä oli tapana ajaa sisään yhdestä tietystä kulmasta ja tehdä maaleja. Minusta tuntuu, että Werner on nyt samanlaisessa tilanteessa.

[readmore from=Chelsea]

Werner teki Leipzigille 34 maalia 45 otteluun viime kaudella, joten hän todistetusti osaa tehdä maaleja.

Cascarinon mukaan saksalaisen pitäisi ryhtyä samalla tavalla töihin, jotta hän löytäisi kadonneen kosketuksensa uudelleen.

– Werner aiheuttaa tuhoa, vaikka hänen viimeistelytaitonsa eivät olisikaan aivan kunnossa. Nyt hänen on vain tehtävä töitä harjoituskentällä saadakseen itseluottamuksensa takaisin, lisäsi Cascarino kehuen Wernerin muita ominaisuuksia.

LUE MYÖS: