Pääsiäisaika päätettiin Molineux’lla, jossa maanantain viimeisinä tunteina kohtasivat Wolverhampton ja West Ham.

David Moyesin suojatit veivät ottelun loistavien ensimmäisen jakson otteidensa ansiosta luvuin 2-3, ja rullasivat samalla sarjataulukossa ohi Liverpoolin, Tottenhamin ja Chelsean, sijalle 4.

Peli ei ehtinyt kuin kolmannelle minuutilleen, kun Michail Antonio oli lähellä viedä vieraat johtoon. Pallo Rui Patricion käsien kautta tolppaan. Kaksi minuuttia myöhemmin Irons todella siirtyi johtoon.

Jesse Lingard sai pallon keskiviivan alla, ja ohitti muutamankin Wolves-puolustajan ennen varmaan laukausta verkon perukoille. Suoritus keräsi ansaittua ylistystä.

WhoScored.com

@WhoScored
⚽️ Jesse Lingard carries the ball from his own half to score his sixth goal in eight appearances for West Ham

Jesse Lingard since joining West Ham 🤙

14. minuutilla tilanne oli jo 0-2.

Lingard oli jälleen mukana, hakiessaan pallon aivan kulmalipulta, ja nostaessaan sen boksiin. Arthur Masuaku siirsi keskemmälle, Pablo Fornals napautti samaan kulmaan kuin Lingard hetkeä aiemmin.

BBC Sport

@BBCSport
GOAL!

Pablo Fornals has all the time in the world to pick his spot for West Ham. It's too easy for the Hammers.

Wolves 0-2 West Ham.
#bbcfootball #WOLWHU

Wolves have not managed a single shot on target in the opening 30 minutes against West Ham.

Antonio joutui jättämään kentän puolen tunnin vaiheilla, tehtyään ensin hurjan yksilösuorituksen. Jamaikan maajoukkueekseen hiljattain valinnut hyökkääjä sai iskuja oikealta ja vasemmalta, kaatui maahan muttei menettänyt palloa, ja ampui sen etukulmasta sivuverkkoon. 31-vuotias jäi tilanteen jälkeen kentän pintaan, ja käveli lopulta ulos pelialueelta. West Ham pelasi tovin alivoimalla, ennen kuin Jarrod Bowen saatiin sisään.

Bowen pääsi koskemaan palloa ensi kertaa sillä halutuimmalla tavalla – iskemällä sen verkkoon. 0-3 -maaliin oli jälleen tekemässä pohjatöitä Lingard, joka nosti pallon boksiin. Ottelu vaikutti ratkenneelta – tosin West Ham johti muutama viikko sitten myös Arsenalia vastaan 3-0, jääden lopulta tasapeliin.

@WhoScored
⚒️ West Ham have now scored 3 or more goals in 6 of their last 13 matches

🔥 The Hammers are running riot at Wolves

⏱️ 41' | Wolves 0⃣-3⃣ West Ham #WOLWHU

Peli ei ollut avausjaksolta vieläkään ohi. Adama Traoré inspiroitui mitä ilmeisimmin Lingardin otteista, ja kuskasi pallon lähes koko kentän matkan kulmalipulle, keskitti luukulle, jossa Leander Dendoncker puski voimalla alakulmaan; 1-3.

Wolves

@Wolves
44' | #WOL 1-3 #WHU

It's a fantastic run from Adama who breaks down the left flank before picking out Dendoncker in front of goal with a peach of a cross - and the midfielder makes no mistake. #COYW

#WOLWHU

West Hamin haamut heräsivät

68. minuutilla Fabio Silva, joka tuli tauolla kentälle, iski tilanteeksi 2-3, Pedro Neton syötöstä. 18-vuotiaan kavennus toi väkisinkin vierasjoukkueen mieleen edellisen valioliigapelin – voiko kolmen maalin etumatka huveta jälleen?

Squawka Bet

@SquawkaBet
Wolves couldn't could they? 👀

West Ham have now scored three first half goals in each of their last two Premier League games.

They will be hoping to hold onto their lead this time. 😅

Vaikutti todella siltä, että West Ham -jaloissa oli vapinaa – Wolves oli käytännössä seuraavasta hyökkäyksestään lähellä iskeä pelin jo tasoihin.

Lontoolaiset saivat kuitenkin rivinsä kuntoon siinä määrin, että pitivät johtoasemansa loppuun saakka. West Ham oli näin ainoa pääkaupungin valioliigajoukkue, joka onnistui ottamaan kierroksella voiton.