Arsenal aiheutti jälleen pettymyksen seurayhteisölleen, kun se jäi 1-1-tasapeliin Slavia Prahaa vastaan Eurooppa-liigan puolivälierien avausosassa.

Arsenal oli ottelun alla suuri ennakkosuosikki. Nicolas Pépé sai lopulta vietyä Tykkimiehet johtoon 86:nnella minuutilla. Niukka voitto kääntyi kuitenkin tasapeliksi, kun Tomásh Holesh tasoitti ottelun lisäajan neljännellä minuutilla.

Arsenalia aikoinaan yli 300 ottelussa edustanut Martin Keown oli repiä pelihousunsa tuoreen esityksen myötä.

– Arsenal valitsi ihan väärän lähestymistavan. Se antoi Slavia Prahan pelata rauhassa, Keown sanoi BT Sportin studiossa.

– Avausjaksolla Arsenalin pelaaminen oli todella hermostunutta. Arsenal ei vaikuta lainkaan proaktiiviselta. Jonkun pitäisi vetää niitä kavereita turpaan, jotta he heräisivät ja rupeaisivat pelaamaan.

– Tulos on todella suuri pettymys ja [manageri Mikel] Artetan tilanne muuttuu nyt vaikeaksi. Hän on tehnyt seurassa useita muutoksia, muttei ole saanut joukkueelta haluamaansa reaktiota.

– Ihan sama juttu kerta toisensa jälkeen. Arsenal päästää helppoja maaleja. Katastrofaalinen tulos, muttei maailmanloppu.

LUE MYÖS: Tilastot kertovat karua kieltä! Arsenalin karmea putki jo ällistyttävän pitkä – yksikään muu valioliigaseura ei lähelläkään