Viikonloppuna pelatussa Valioliigan huippuottelussa Tottenham-Manchester United nähtiin tilanne, joka puhututti ottelun jälkeen.

Ottelun avausjaksolla Scott McTominayn sormi osui Son Heung-miniä naamaan ja eteläkorealainen tuupertui kentän pintaan. Vierestä tilannetta seurannut erotuomari Chris Kawanagh antoi kuitenkin pelin jatkua ja vain sekunteja myöhemmin Edinson Cavani laukoi pallon maaliin.

VAR-tarkastuksen jälkeen Cavanin tekemä maali hylättiin, koska McTominayn tulkittiin rikkoneen Sonia tilanteessa.

Ole Gunnar Solskjær ei sulattanut tuomiota ja antoi tilanteesta tylyä palautetta Sonille.

– Ei tällaisten pitäisi mennä läpi. Jos minun poikani jää maahan kolmeksi minuutiksi ja tarvitsee 10 kaveriaan päästäkseen ylös, hän jää ilman ruokaa, Solskjær tylytti.

José Mourinho oli tyrmistynyt norjalaisen kommenteista ja vastasi samalla mitalla takaisin.

– Sonny on onnekas, koska hänen isänsä on parempi ihminen kuin Ole. Isänä sinun on aina ruokittava lapsesi huolimatta siitä, mitä he tekevät. Jos sinun on varastettava ruokkiaksesi lapset, niin sitten varastat, Mourinho täräytti.

[readmore from=Manchester-United]

Norjalaisseura Kristiansundia edustavaa Noah Solskjæria lähinnä nauratti hänen isän ja Mourinhon välinen sanasota. Hän myös vakuutti, että on aina saanut kotona ruokaa.

Kyllä, nauroin hyvin sunnuntaina. Ja tiedoksi kaikille, saan aina ruokaa kotona. Voin vakuuttaa sen, Noah Solskjær kertoi norjalaislehti Tidens Kraville.

Max (Williamsen, joukkuekaveri) kysyi tänään ennen harjoituksia olinko saanut ruokaa. Olin, koska en ole koskaan kaatunut kentän pintaan samalla tavalla kuin Son.

– Luulen Mourinhon halunneen kommenteillaan vain poistaa huomion siitä, että he olivat hävinneet.