Liverpoolin ja Real Madridin välinen Mestarien liigan puolivälieräottelu Anfieldilla päättyi maalittomaan tasapeliin ja espanjalaisseura matkasi välieriin yhteismaalein 3-1 (lue otteluraportti).

Liverpool aloitti takaa-ajonsa keskiviikon kamppailussa hyvin aggressiivisesti. James Milner otti Karim Benzemalta luulot pois jo avausminuuttien aikana tallaamalla ranskalaishyökkääjää ikävännäköisesti nilkoille kömpelön taklauksensa yhteydessä.

Erotuomari ei nähnyt tilanteessa mitään väärää, sillä Milner osui jalallaan ensiksi palloon. Hidastukset kuitenkin osoittivat, miten Liverpoolin kapteenia oltaisiin voitu rankaista tilanteesta jopa punaisella kortilla.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

ESPN FC

@ESPNFC
Only one of these fouls was a yellow ...

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Madrid Zone

@theMadridZone
📸| Milner’s tackle on Benzema due to which he’s limping on the pitch. #rmalive

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Relevent Sports

@releventsports
One things for certain, Casemiro always has Benzema's back 😤

Should Milner have been booked just like Casemiro?

Myös C Moren asiantuntijat Antti Niemi, Sami Hyypiä ja Petri Pasanen ottivat Milnerin ruman tempun puheeksi puoliajalla.

– Jos tämä taklaus olisi tapahtunut 70. minuutilla, olisi tuomari antanut aika varmasti punaisen kortin. Mutta koska se tapahtui ensimmäisillä minuuteilla, kynnys ajaa ketään ulos on korkeampi. Hidastus kuitenkin osoittaa, että kyseessä oli kyllä törkeä taklaus, kommentoi Niemi.

– En puolusta rumia otteita, mutta Englannissa nähdään tällaisia taklauksia joka viikko, kuten jo meidän aikana. Hän pelasi ensin palloa, joten pitäisikö liike muka pysäyttää saman tien? En voi sanoa, jättikö Milner jalkansa siihen tahallisesti satuttaakseen Benzemaa. Toisen tahallinen loukkaaminen ei tietenkään ole oikein, totesi Hyypiä.

– Minä itse en haluaisi nähdä tuollaisia jalkapallokentällä, lisäsi Pasanen.