Carlo Ancelotti on valmis tekemään Moise Keanista ”tärkeän pelaajan” Evertonissa, jos Paris Saint-Germain ei päätä hankkia italialaishyökkääjää pysyvällä siirrolla itselleen.

Everton päästi Keanin vuoden mittaiselle lainalle PSG:hen viime kesän siirtoikkunassa. 21-vuotias kärkimies on tehnyt vahvaa jälkeä pariisilaisseuran riveissä ja paukuttanut Mestarien liigan semifinalisteille komeat 16 maalia tällä kaudella.

Ancelotti on kuitenkin muistuttanut sekä Keanea että PSG:tä siitä, miten pelaajan on joka tapauksessa palattava lainajaksonsa jälkeen Goodison Parkille ennen pysyvän siirron toteuttamista.

– Minun ei tarvitse vakuutella Keania, jotta hän pysyisi ensi kauden Evertonissa. Näin papereissa sanotaan. Hän pelaa PSG:ssä lainalla ja hänen on tultava sieltä takaisin, totesi Ancelotti lehdistölle.

– Jos PSG haluaa ostaa hänet pysyvästi itselleen, on seuran avattava siirtoneuvottelut kanssamme. Olemme valmiita keskustelemaan, mutta jos mitään ei tapahdu, on hän ensi kaudella tärkeä pelaaja Evertonille.

[readmore from=Siirtouutiset]

Samalla Ancelotti paljasti, ettei Everton aio havitella uutta kärkimiestä ensi kesän siirtoikkunasta.

– Se ei ole pelipaikka, jota pyrimme vahvistamaan. Hyökkäysosastomme on jo hyvin vahva. Sieltä löytyvät tällä hetkellä Dominic Calvert-Lewin, Richarlison ja Joshua King, minkä lisäksi Moise Kean on tulossa [ensi kaudeksi] takaisin, lisäsi Ancelotti.

Everton hankki Keanin Juventuksesta noin 28 miljoonalla eurolla elokuussa 2019. Italian maajoukkuemiehellä oli kuitenkin vaikeuksia sopeutua uuteen ympäristöönsä, minkä takia hänet lainattiin täksi kaudeksi muualle.

Kean on pelannut Evertonille yhteensä 37 ottelua, joissa on syntynyt vain neljä täysosumaa.