Manchester Unitedin varapuheenjohtaja Ed Woodward on päättänyt erota tehtävästään vuoden 2021 loppuun mennessä, brittimediat uutisoivat tiistai-iltana.

Woodward, 49, on ollut yksi merkittävimmistä tekijöistä koko jalkapallomaailmaa ravistelleessa Euroopan Superliigassa, josta ainakin Chelsean ja Manchester Cityn on nyt kerrottu eroavan.

Daily Mailin toimittaja Mike Keeganin mukaan Woodwardin eropäätös ja Superliiga-projektin kaatuminen voisivat jopa johtaa siihen, että seuran omistajat Joel Glazer ja Avram Glazer myisivät seuran eteenpäin.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Mike Keegan

@MikeKeegan_DM
Incredible. Was told the collapse may well see the Glazers cash out. This points in that direction.

talkSPORT

@talkSPORT
BREAKING: Ed Woodward has resigned as chairman of Manchester United.

Woodward’s decision comes after the backlash over the European Super League.

- talkSPORT sources understand

📻 Listen → talkSPORT.com/Live

LUE MYÖS: Man Unitedin puolustaja julkaisi vahingossa kuvan Liverpoolin voitonjuhlista – nolo moka ei jäänyt kannattajilta huomaamatta

Jos Glazerit todella laittavat Manchester Unitedin myyntiin, saattaa se päätyä varsin yllättävän urheiluhahmon käsiin.

[readmore from=Euroopan-Superliiga]

Irlantilainen vapaaottelija Conor McGregor laittoi nimittäin lusikkansa soppaan nopeasti Woodwardin erouutisten jälkeen ja väitti harkitsevansa Manchester Unitedin ostamista.

McGregorin twiitti meni saman tien viraaliksi, sillä se oli kerännyt reilu puoli tuntia julkaisun jälkeen jo yli 150 000 tykkäystä ja 20 000 uudelleenjakoa.

– Hei kaverit. Olen ajatellut ostaa Manchester Unitedin! Mitä olisitte tästä mieltä? twiittasi UFC:n höyhen- ja kevytsarjan mestari – todennäköisesti vitsaillen.

Jos alla oleva upotus ei näy, klikkaa tästä.

Conor McGregor

@TheNotoriousMMA
Hey guys, I’m thinking about buying Manchester United!
What do you think?

LUE MYÖS: