Tottenham antoi maanantaina potkut José Mourinholle ja etsii seuralle nyt uutta päävalmentajaa.

Seuran juniorijoukkueissa alkukauden aikana työskennelleiden Ryan Masonin ja Chris Powellin on tarkoitus toimia Tottenhamin väliaikaisvalmentajina kauden loppuun asti, mutta ensi kaudeksi joukkueen peräsimeen on tarkoitus tuoda jälleen nimekäs valmentaja.

Football Italian mukaan Tottenham on jo ottanut yhteyttä Maurizio Sarrin edustajaan, Fali Ramadaniin, ja tarjonnut kokeneelle italialaisluotsille päävalmentajan paikkaa ensi kaudesta alkaen.

Chelseaa kaudella 2018-19 luotsannut Sarri sai kenkää Juventuksesta viime kauden päätteeksi ja on ollut siitä lähtien ilman työpaikkaa. Italialaisluotsin kerrotaan olevan innokas palaamaan valmennushommiin sapattivuoden jälkeen.

Tottenhamin kerrotaan olevan kiinnostunut myös RB Leipzigiä luotsaavasta Julian Nagelsmannista, mutta saksalaisluotsin sopimustilanteen (sopimus kesään 2023 asti) vuoksi hänen siirtyminen Pohjois-Lontooseen näyttää epätodennäköiseltä.

LUE MYÖS: