Tottenhamin väliaikainen manageri Ryan Mason on epävarma, pystyykö Harry Kane pelaamaan Englannin Liigacupin finaalissa tulevana viikonloppuna.

Tottenhamilla on tilaisuus päättää 13-vuotinen pokaaliton ajanjaksonsa sunnuntaina, kun se kohtaa Valioliigan kärkiseura Manchester Cityn Lontoon Wembley Stadiumilla.

Kanen mahdollinen poissaolo olisi kuitenkin jättimäinen takaisku Tottenhamin voittohaaveille sen ensimmäisestä pokaalista sitten vuoden 2008 Liigacup-mestaruuden.

LUE MYÖS: Harry Kane loukkaantui ikävännäköisesti – José Mourinho: ”Tunsimme kaikki saman pelon”

Englannin maajoukkuehyökkääjä nilkutti huolestuttavan oloisesti pois kentältä sen jälkeen, kun hänen kaksi maaliaan olivat pelastaneet José Mourinhon luotsaaman joukkueen vierastappiolta Evertonille viime perjantaina.

[readmore from=Tottenham]

Kane poistui Goodison Parkilta ilman kyynärsauvoja tai suojakenkää, mikä herätteli kannattajien toivoa aikaisesta toipumisesta.

Valioliigan maalipörssin ykkösnimi ei kuitenkaan ole vielä palannut harjoituksiin loukkaantumisensa jälkeen, eikä täten pelaa keskiviikon valioliigaottelussa Southamptonia vastaan.

– Tällä hetkellä en ole varma. Hän ei harjoitellut tänään, totesi Mason lehdistölle tiistai-iltapäivänä.

– Käsittelemme asiaa päivä päivältä. Emme ole vielä aivan varmoja viikonlopusta, mutta mitä tiedämme on, että Harry tekee kovasti töitä toipuakseen tästä loukkaantumisesta.