Manchester Unitedin laitapuolustaja Brandon Williams joutui fanien silmätikuksi, kun hän julkaisi Instagramiinsa kuvan Liverpoolin voitonjuhlista.

Manchester United ilmoitti vetäytyvänsä Euroopan Superliigasta myöhään tiistai-iltana, mikä ilahdutti kannattajien lisäksi myös seuran pelaajia.

Williamsin oli tarkoitus juhlistaa päätöstä julkaisemalla kuva Manchester Unitedin kannattajista omalla Instagram-tilillään, mutta teki julkaisun yhteydessä kohtalokkaan virheen.

LUE MYÖS: Manchester United pian myynnissä? – UFC-tähti Conor McGregorin twiitti meni saman tien viraaliksi: ”Mitä olisitte mieltä?”

20-vuotias julkaisi vahingossa kuvan Liverpoolin voittonparaatista vuodelta 2005, kun Manchester Unitedin pitkäaikainen vihollinen oli juuri kruunattu Mestarien liigan voittajaksi (katso kuva alempaa).

[readmore from=Euroopan-Superliiga]

Hän julkaisi kuvan Liverpoolin voitonjuhlista kuvatekstillä: ”Teille kaikille, jokainen on samanarvoinen.”

Huomattuaan nolon virheensä, poisti englantilaisnuorukainen julkaisemansa kuvan. Tämän jälkeen hän korvasi sen otoksella oman seuransa kannattajista kuvatekstillä: ”Teille kaikille, me olemme KAIKKI samanarvoisia”.

Vaikka Williamsin postaus vääristä voitonjuhlista ehti olla vain hetken aikaa julki, huomasivat Manchester Unitedin ja Liverpoolin kannattajat pelaajansa huvittavan erheen.

Jos alla oleva upotus ei näy, klikkaa tästä.

𝘾𝙃𝙍𝙄𝙎 ⚡

@FPL_FC
Brandon Williams accidentally posted a picture of our Champions League title parade and then quickly deleted it 🤣

Jos alla oleva upotus ei näy, klikkaa tästä.

Chris

@CM__LFC

Chris

@CM__LFC
Looooool Brandon Williams accidentally posting our parade in celebration 😭😭
He’s googled football parade and picked the first one ffs

Jos alla oleva upotus ei näy, klikkaa tästä.

utdreport

@utdreport
Ig Williams: "To you all 👏🏼 Everyone is equal ⚽️" [branwilliams]
We will pretend we didn't see the last post 😂

KATSO MYÖS: