Kuukausien mittaisen siirtospekuloinnin jälkeen nuori hyökkääjälupaus Folarin Balogun on allekirjoittanut pitkän jatkosopimuksen Arsenalin kanssa, uutisoi lontoolaisseura verkkosivuillaan.

Balogunin uusi sopimus Arsenalin kanssa ulottuu vuoteen 2025 saakka. Hänen aiempi diili olisi umpeutunut tänä kesänä, minkä takia useat seurat ehtivät tekemään hänelle oman sopimustarjouksensa jo pitkän aikaa sitten.

Euroopan huippuseurojen siirtotoimintaan erikoistunut toimittaja Fabrizio Romano uutisoi noin kaksi viikkoa sitten, että 19-vuotias newyorkilainen vastaanotti yli 15 tarjousta ennen kuin Mikel Arteta ja Edu Gaspar vakuuttivat hänet jäämään Emiratesille.

[readmore from=Arsenal]

Bayer Leverkusenin tarjouksen kerrottiin olleen kaikista suurin.

Balogun ei ole vielä tehnyt debyyttiään Valioliigassa, mutta esiintynyt Arsenalin ykkösmiehistössä sekä Eurooppa-liigan että Liigacupin puolella. Kuuteen ykkösjoukkueen otteluun on syntynyt kaksi maalia.

– Balogun on väläytellyt osaamistaan ja totta kai tehnyt myös kaksi maalia ykkösjoukkueelle. Kova työnteko alkaa tästä ja me odotamme kaikki innolla hänen tukemistaan ja kanssaan työskentelemistä tulevien vuosien aikana, kommentoi Arteta sopimusuutisen yhteydessä Arsenalin verkkosivuilla.