Manchester City pääsi pelaamaan viimeisen vartin ylivoimalla Mestarien liigan välierien avausosassa, kun Paris Saint-Germainin Idrissa Gana Gueye katseli punaista 77. minuutilla.

Gueye liukui myöhässä ja napit edellä İlkay Gündoğanin pohkeelle ja sai suoran punaisen tempustaan. Gündoğania hoivattiin tovi kentällä, mutta saksalaispelaaja pystyi jatkamaan ottelun loppuun.

[readmore from=Manchester-City]

C Moren studioväen mielestä punainen kortti oli ainoa oikea ratkaisu Gueyen taklauksesta.

– Todella hölmö punainen kortti. Nyt on PSG:ltä erittäin tärkeä pelaaja keskikentän pohjalta poissa toisesta osaottelusta, sanoi Mika Väyrynen Gueyen pelikieltoon viitaten.

Studioisäntä Petri Pasanen sanoi, että Gueyen taklaus oli ”kaikessa rumuudessaan järkyttävää katsottavaa”.

– Onneksi ei käynyt pahemmin. Gündoğan on pelannut huippukauden, ja [EM-]kisat tulossa. Onneks tuntuis siltä, ettei sattunut pahemmin, jatkoi Pasanen.

– Ganan reaktiosta näkee, että hän tietää, että nyt tuli mokattua. Ei hirveesti protestoi. Näissä on nähty vuosien varralla todella raa’an näköisiä loukkaantumisia. [Gündoğanin] paino on tukijalalla, ja siihen kun tulee takaapäin… En tiedä, selviskö ihan vammoitta kuitenkaan. Jos miettii, niin esimerkiksi pohjeluu voi olla aika kovilla, kun isku tulee suoraan takaa. Ei mitään selitettävää, tosi ruma taklaus, tuomitsi Antti Niemi.

Ottelun jälkeen Gündoğan vastasi huolestuneisiin viesteihin sosiaalisessa mediassa.

– Olen kunnossa. Kaikki hyvin. Kiitos kaikista viesteistänne, kirjoitti Saksan maajoukkuepelaaja Twitterissä.

Ilkay Gündogan

@IlkayGuendogan
I'm fine. All good. 👍🏼 Thanks for all your messages 💙

aria

@Siariia
How about you? Are u okay?
Im scared of your Injury 😥