Chelsean manageri Thomas Tuchel on antanut päivityksen toppari Antonio Rüdigerin ja keskikenttäpelaaja Mateo Kovačićin loukkaantumisista Mestarien liigan toisen välierän alla.

Tuchelin joukot isännöivät keskiviikkona Real Madridia jälkimmäisessä osaottelussa. Ensimmäinen osa päättyi Madridissa 1-1-tasapeliin.

Rüdiger sai avausosassa vamman kasvoihinsa, eikä saksalaispuolustaja pelannut viikonloppuna Fulhamia vastaan. Tuchelin mukaan Rüdiger on harjoitellut suojamaskin kanssa, mutta sen käyttö vaatii vielä totuttelua.

– Uskon, että Toni pelaa maskin kanssa. Hän harjoitteli maskin kanssa lauantaina, joten hänen on vain totuteltava siihen, kommentoi Tuchel Chelsean sivuilla.

Kroatialaistaituri Kovačić on ollut sivussa jo viidestä ottelusta takareisivamman takia.

– Kovačićin kanssa menee todella tiukalle. Hänelle sattui pieni takaisku ja hän tunsi jotain, ei samalla alueella mutta samassa lihaksessa kuin ennenkin. On hyvin todennäköistä, että hän ei valitettavasti ole mukana, sanoi Tuchel.

– Meillä on kahdet harjoitukset aikaa valmistautua Real Madridia varten, joten siitä tulee jännittävää. Lähden todella tyytyväisenä tällä ryhmällä välierään. Olemme valmiina isoon taisteluun, ja olen aika varma, että tarvitsemme ison esityksen, koska Real Madrid tekee siitä meille vaikeaa.