Chelsea on ensimmäinen seura jalkapallon historiassa, joka tulee pelaamaan samalla kaudella niin miesten kuin naistenkin Mestarien liigan finaalissa.

Chelsea kukisti Real Madridin 2-0-lukemin keskiviikkona välierien toisessa osaottelussa, mikä sinetöi Thomas Tuchelin miehistön finaalipaikan Manchester Cityn rinnalta yhteismaalein 3-1.

Viime viikon sunnuntaina Emma Hayesin luotsaama Chelsea naiset päihitti sen sijaan Bayern Münchenin edetäkseen ensimmäistä kertaa naisten Mestarien liigan finaaliin, jossa sitä vastaan asettuu Espanjan suurseura Barcelona.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Squawka

@Squawka
Chelsea are the first team in Champions League history to reach the final of the men's and women's competition in the same season.

Emma Hayes 🤝 Thomas Tuchel.

LUE MYÖS: Rio Ferdinand: Chelsean sankari on kuin Dimitar Berbatov – ”Peli ei nopeudu hänen ympärillään, peli hidastuu hänen vauhtiinsa”

Chelsean eilisen reimuvoiton myötä Tuchelista tuli myös historian ensimmäinen manageri, joka on johdattanut kaksi eri seuraa Euroopan Cupin tai Mestarien liigan finaaliin peräkkäisinä kausina.

Viime kaudella Tuchel vei PSG:n sen historian ensimmäiseen Mestarien liigan loppuotteluun, jossa Bayern München oli kuitenkin parempi 1-0-lukemin.

Jos alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

B/R Football

@brfootball
Thomas Tuchel is the first manager to make consecutive Champions League finals with two different clubs 🌟