Irlantilainen vapaaottelutähti Conor McGregor täräytti viime kuussa ilmoille kovan uutisen, kun hän twiittasi aikeistaan ostaa Valioliigan jättiseura Manchester United.

Tämä kelpaisi aivan varmasti Man Unitedin kannattajille, jotka ovat valmiita tekemään mitä tahansa saadakseen raha-ahneilta Glazereilta pois seuran omistajuuden.

Unitedin kannattajaksi tunnustautuva McGregor on kerännyt runsaasti vaurautta UFC:ssä ollessaan, mutta hänen on kuitenkin turha haaveilla seuran ostamisesta.

McGregorin nettovarallisuus on tällä hetkellä noin 181 miljoonaa puntaa, kun taas Man Unitedin markkina-arvo on Forbesin huhtikuussa julkaiseman listauksen mukaan hulppeat 3,05 miljardia puntaa. Näillä luvuilla McGregorin ”rahkeet” riittäisivät hieman vajaan kuuden prosentin ostoon seurasta.

[readmore from=Manchester-United]

McGregorilla on joka tapauksessa kova hinku omistaa jossain kohtaa elämää urheiluseura. Se voi tapahtua hyvinkin pian, sillä hän on jo neuvotellut Celticin kanssa.

– Olen neuvotellut Celticin kanssa. Tarkoituksenani on ollut ostaa osakkeita Dermot Desmondilta (Celticin omistaja), McGregor twiittasi sunnuntain ja maanantain välisenä yönä.

– Olen todella kiinnostunut hankkimaan urheiluseuran jossain vaiheessa!
Sekä Celtic että Man United ovat joukkueita, joista pidän. Mutta olen avoin. Tunnen voivani tehdä suuria asioita seuran hyväksi.