Liverpoolin hyökkääjälegenda Robbie Fowler on vahvasti sitä mieltä, että Jürgen Kloppilla olisi ensi kaudella käyttöä Aston Villan maalitykki Ollie Watkinsille.

Liverpoolin on kerrottu havittelevan uutta hyökkääjää tulevan kesän siirtomarkkinoilta. 13 maalia uransa ensimmäisellä valioliigakaudella tehnyttä Watkinsia on yhdistetty Anfieldille useampaan otteeseen ja Fowlerin mielestä 25-vuotias englantilainen sopisi muottiin erittäin hyvin.

– Manchester City, Liverpool, United, Chelsea – kaikki huippuseurat haluavat sellaisen hyökkääjän, joka ei suorita vain yhtä tehtävää kentällä, vaan prässää myös vastustajaa energisesti ja fiksusti, Fowler kertoi Mirrorille kysyttäessä Watkinsista.

– Toki kaikki haluaisivat myös maaleja tekevän hyökkääjän, mutta hyökkääjän arvoa ei enää mitata pelkkien maalien valossa. Ei todellakaan. Katsokaa miten Roberto Firmino pelaa Liverpoolissa, miten City suoriutuu ilman selvää numeroysiä ja miksi Chelsea pitäytyy Timo Wernerissä.

[readmore from=Liverpool]

– En tietenkään yritä riistää Watkinsia Villalta, mutta hän on ottanut kerta toisensa jälkeen askeleen ylöspäin ja voin nähdä hänen tekevän niin tämänkin kauden jälkeen. Jos hän pystyy pitämään kiinni työmoralistaan ja asenteestaan, niin uskon hänen voivan nousta aina sinne korkeimmalle mahdolliselle tasolle saakka.

– Jürgen Klopp kehui Watkinsin päästä varpaisiin muutama viikko sitten, mikä herätti mielenkiintoni. Hänen tilastonsa ja prässitaitonsa omaava pelaaja voisi varmasti suoriutua hyvin Kloppin kaltaisen managerin alaisuudessa.

– Ja uskokaa minua kun sanon, että Liverpoolin ja Cityn kaltaiset seurat, joilla on käytössään suorastaan massiiviset analytiikkaosastot, ovat jo läpikäyneet nuo tilastot monta kertaa.

LUE MYÖS: