Valioliigaan nousseen Norwichin keskikenttäpelaaja Kenny McLean joutuu jättämään EM-kisat väliin polvivamman vuoksi.

29-vuotias McLean loukkaantui Mestaruussarjan päätöskierroksen ottelussa, jossa Norwich kohtasi Barnsleyn. Ottelu oli täysin panokseton Norwichille, mutta siitä huolimatta joukkueen päävalmentaja Daniel Farke juoksutti kentälle ykkösmiehistönsä.

Norwich tiedotti tiistaiaamuna verkkosivuillaan, että McLean on sivussa pelikentiltä arviolta 12 viikkoa, joten EM-kisojen lisäksi hän missaa todennäköisesti myös tulevan Valioliiga-kauden alun.

Skotlannin maajoukkueen ja Norwichin luottopelaajiin kuuluva McLean pelasi kauden aikana 39 ottelua ja teki niissä kolme maalia. McLean siirtyi Kanarialintuihin kesällä 2018, aivan kuten suomalaishyökkääjä Teemu Pukkikin.

Norwich City FC

@NorwichCityFC
Kenny McLean is set to be out of action for a period of 12 weeks following confirmation of a knee ligament injury ⬇️