Leicester voitti Manchester Unitedin vahvasti kierrätetyn joukkueen 2–1-lukemin tiistai-iltana Old Traffordilla.

Täysi pistepotti vie Brendan Rodgersin miehistön taas askeleen lähemmäs ensi kauden Mestarien liigaa. Samalla tulos varmisti sen, ettei Manchester United voi enää saavuttaa paikallisvihollistaan Manchester Cityä Valioliigan mestaruustaistossa.

Leicester aloitti ottelun vahvasti ja pakotti Manchester Unitedin saman tien ahtaalle. Kymmenen minuutin kohdalla Kettujen painostus tuotti myös tulosta, kun Luke Thomas vei vieraat komeasti johtoon.

Pallo pelattiin pystyyn oikealle laidalle, josta Youri Tielemans keskitti sen korkeassa kaaressa kohti takatolppaa. Boksiin noussut Thomas laukoi sen suoraan ilmasta aivan oikeaan yläkulmaan. Maali oli 19-vuotiaan englantilaispuolustajan ensimmäinen Valioliigassa. 0-1.

Manchester United kampesi kuitenkin nopeasti tasoihin, kun Mason Greenwood ujutti pallon sisään vesisateen kastelemaa kenttää pitkin. Valioliigadebyyttiään pelaava Amad Diallo syötti pallon 19-vuotiaalle englantilaiselle, joka purjehti Leicesterin boksiin ja latasi pelivälineen pienestä kulmasta sisään. 1-1.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Play Squawka Selector for Free

@Squawka_Live
18-year-old Amad Diallo assists 19-year-old Mason Greenwood against Leicester.

The future is bright at Old Trafford.

Manchester Unitedin hyökkäyspelaaminen näytti avausmaalin jälkeen kuitenkin melko vaisulta Bruno Fernandesin, Marcus Rashfordin sekä Edinson Cavanin kaltaisten tähtien puuttuessa kentältä.

Toisessa päässä kenttää Tielemans pakotti David De Gean kertaalleen torjuntatöihin, mutta vesisateen piiskatessa pelaajat puoliajalle, oli lukemat taululla tasan 1-1.

Toisen puoliajan ensimmäinen vaarallinen maalipaikka nähtiin tunnin pelin kohdalla, kun Kelechi Iheanacho pääsi laukomaan lähietäisyydeltä Nemanja Maticin epäonnistuneen syötönkatkon jälkeen. De Gea torjui yrityksen kuitenkin turvaan erinomaisen vastaantulonsa ansiosta.

Ottelun 66. minuutilla Manchester Unitedin maaliverkko kuitenkin helähti, kun Çağlar Söyüncü puski Leicesterin johtoon Marc Albrightonin kulmapotkusta. Samalla hetkellä Ole Gunnar Solskjær vaihtoi Cavanin ja Rashfordin kentälle, mutta enää toista kertaa United ei tasoihin noussut.

Leicester voitti ottelun lopulta 2–1-lukemin, mikä sinetöi samalla Manchester Cityn mestaruuden. Leicester on tuloksen myötä Valioliigan kolmannella sijalla 66 pisteessä. Eroa viidennellä sijalla olevaan West Hamiin on kahdeksan pistettä.

Jos alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Football Daily

@footballdaily
Man City are crowned Premier League champions!