Arsenal valmistelee siirtotarjousta Lyonin keskushyökkääjä Moussa Dembéléstä, joka pelaa tällä hetkellä lainalla Atlético Madridissa.

The Telegraphin mukaan sekä Alexandre Lacazette että Eddie Nketiah saattavat jättää seuran osana Mikel Artetan uudelleenrakentamisprojektia, minkä vuoksi Arsenal etsii itselleen uutta kärkimiestä kesän siirtoikkunasta.

Arsenal on englantilaislehden mukaan halukas aloittamaan neuvottelut Dembélén mahdollisesta kesäsiirrosta Emiratesille, kun hänen lainasopimuksensa Atlético Madridin kanssa on päättynyt.

[readmore from=Siirtouutiset]

Atléticolla olisi mahdollisuus muuttaa Dembélén lainasiirto pysyväksi vajaan 35 miljoonan euron siirtokorvausta vastaan, mutta espanjalaisseuran ei uskota näin tekevän.

Ranskalaishyökkääjä on kärsinyt lukuisista loukkaantumisista sen jälkeen kun hän siirtyi tammikuussa Espanjaan, eivätkä maaliverkot ole heiluneet Diego Simeonen alaisuudessa kertaakaan. Dembélé on pelannut La Ligassa vain neljä peliä.

The Telegraphin mukaan Lyon tulee pyytämään Dembéléstä noin 29 miljoonaa euroa tänä kesänä. Dembélé teki 44 maalia hänen kahden ensimmäisen Lyon-kautensa aikana, mitä ennen ranskalaishyökkääjä takoi 51 maalia 91 otteluun skottiseura Celticin paidassa.

LUE MYÖS: