Manchester Cityn jälleen liigamestariksi johdattanut Pep Guardiola ei ole missään vaiheessa ole harkinnut siirtymistä PSG:n peräsimeen, sanoo BBC:n jalkapalloasiantuntija Guillem Balagué.

– Eikä hän tule koskaan menemään ranskalaisseuraan – eikä vähiten siksi, koska Cityn Abu Dhabista kotoisin olevat omistajat pitäisivät siirtoa PSG:n kaltaiseen qatarilaisomisteiseen seuraan maanpetosta vastaavana asiana, Balagué kirjoittaa kolumnissaan.

Guardiola ja City solmivat aiemmin tällä kaudella jatkosopimuksen, joka pitää miehen seurassa kesään 2023 saakka. Balaguén mukaan City oli pitkän neuvotteluvaiheen aikana pyytänyt Guardiolalta ainoastaan sitä, että jos tämä päättää lähteä, seuran pitää saada tieto siitä hyvissä ajoin.

– Avainhetki tuona aikana tuli, kun Guardiola matkusti lokakuussa Malediiveille tapaamaan Cityn puheenjohtajaa Khaldoon Al Mubarakia, Balagué kertoo.

Juuri tuo tapaaminen vakuutti Guardiolan jatkamaan Cityssä. Balaguén mukaan Guardiola on saanut seurajohdolta johdonmukaista viestiä, ja espanjalaisen ympärillä on ihmisiä, joihin hän luottaa.