Tammy Abrahamin tyttöystävä on kritisoinut Thomas Tuchelia hänen päätöksestään jättää englantilaishyökkääjä kokonaan pois Chelsean FA Cupin finaalikokoonpanosta Leicesteria vastaan.

Abrahamin tulevaisuus Stamford Bridgellä ajautui entistä synkempään varjoon, kun hän joutui seuraamaan Chelsean finaalitappiota Leicesterille vaihtopenkin takaa lauantai-iltana.

Chelsea-hyökkääjän tyttöystävä Leah Monroe huomasi Tuchelin rajun kokoonpanoratkaisun ennen loppuottelun alkua ja purki turhautumistaan sosiaalisen median puolella.

– Miten ihmeessä voit jättää joukkueesi johtavan maalintekijän kokoonpanosi ulkopuolelle finaalissa?! kyseenalaisti Monroe Instagram-julkaisussa, joka on nyt poistettu.

– Sama henkilö, joka teki jopa ratkaisevan maalin viedäkseen joukkueen itse kilpailuun? Tässä ei ole mielestäni mitään järkeä.

– Eikä edes penkillä? Tämän on oltava vitsi, lisäsi Monroe.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Absolute Chelsea

@AbsoluteChelsea
Tammy Abraham’s partner on Instagram, which has now been deleted.

[via iG: leahmonroe_]

Monet Chelsean kannattajat ja toimittajat ihmettelivät samaa 0–1-tappioon päättyneen loppuottelun jälkeen.

– Tämä tulee ärsyttämään ihmisiä, mutta Tuchelin päätöstä olla ottamatta Abrahamia penkille on ehdottomasti kyseenalaistettava. Chelsea oli hampaaton tänään ja Abraham on maalintekijä, twiittasi The Telegraphin toimittaja Matt Law.

Matt Law

@Matt_Law_DT
This will annoy people, but you absolutely have to question Tuchel's decision not to even have Tammy Abraham on the bench. They were toothless today and Abraham is a goalscorer.

– Hyvä asia, että (joukkueen kolmas vasen laitapuolustaja) Emerson oli jälleen penkillä, kommentoi Chelsea Youth sarkastisesti.

Chelsea Youth

@chelseayouth
Good thing Emerson was on the bench again.

– Abrahamin jättäminen kokoonpanon ulkopuolelle oli suuri, suuri virhe. Tammy tulee 100-prosenttisen varmasti lähtemään kesällä ja olisi ansainnut vähintään paikan penkiltä joukkueemme parhaana maalintekijänä tässä kilpailussa, totesi George Benson.

George Benson

@MrGeorgeBenson
Leaving Tammy Abraham out of the entire squad today was a huge huge mistake. Tammy will 100% leave this summer and deserved at least a spot on the bench after being our top scorer in this competition. TT, don’t have too many G&Ts in Porto and leave Giroud in his hotel room...

– Luojan kiitos Emerson oli penkillä, eikä Tammy! Rehellisesti puhuen, Emerson ei ollut koskaan tulossa kentälle ja vaikka hän olisi tullut, hän ei olisi voittanut meille ottelua. Cupin finaalissa, kun tarvitsemme maalia, pitäisi Tammyn päästä kentälle, kirjoitti FrankieBall.

Tuchel suosi avauskokoonpanossaan jälleen saksalaishyökkääjä Timo Werneriä, joka otettiin pelin loppuhetkillä vaihtoon.

Sisään astuneet Olivier Giroud ja Kai Havertz eivät myöskään saaneet kaivattua tasoitusmaalia aikaiseksi, kun Chelsea kärsi tappion jo toisessa peräkkäisessä FA Cupin finaalissaan.

[readmore from=Tammy-Abraham]

Abraham, joka oli tehnyt yhteensä neljä maalia FA Cupin aiemmilla kierroksilla, on kokenut elämän Tuchelin alaisuudessa vaikeaksi.

23-vuotias on yhä Chelsean paras maalintekijä 12 täysosumallaan, mutta vähentyneen vastuun myötä hänen odotetaan lähtevän kauden päätteeksi Stamford Bridgeltä.

Englannin maajoukkuekärkeä on yhdistetty viime viikkojen aikana West Hamiin, Crystal Palaceen, Leicesteriin ja Aston Villaan.

Lähde: Daily Mail

KATSO MYÖS: