Anthony Martial on jälleen Manchester Unitedin käytettävissä, vahvistaa manageri Ole Gunnar Solskjær.

Martialia ei ole nähty kentällä sitten maaliskuun maajoukkuetauon, jolloin hän rikkoi polvensa ikävällä tavalla. Loukkaantumisen jälkeen Solskjær arvioi ranskalaishyökkääjän olevan sivussa kauden loppuun saakka, mutta tuoreimpien tietojen mukaan Martial palaa sairastuvalta odotettua aiemmin.

Manchester United isännöi huomenna tiistaina Fulhamia kauden viimeisessä kotipelissään Valioliigassa ja Solskjærin suunnitelmana on antaa Martialille peliaikaa penkiltä. Sama koskee kolme edellistä sarjapeliä missannutta Daniel Jamesia.

– Nämä kaksi viimeistä ottelua ovat kaikille tilaisuus osoittaa [taitonsa] minulle. Luulen kaikkien tietävän, että minulla on melko hyvin kilpailua jokaiselle osa-alueelle, joten emme lähde näihin peleihin säästelemään energiaamme [Eurooppa-liigan] finaalia varten, kertoi Solskjær lehdistölle.

[readmore from=Manchester-United]

– Jokaisen on näytettävä Fulhamia vastaan, että on valmis tekemään osuutensa joukkueen puolesta. Ehkä avauskokoonpanoni Fulhamia vastaan tulee olemaan sama kuin finaalissa, ehkä ei.

– Toivon saavani Anthonyn ja Danin takaisin tätä ottelua varten, mikä on loistava asia meille. Ehkä he voivat jopa avata Wolverhamptonia vastaan [viimeisellä kierroksella] ja sitten he ovat sensaatiomaisia? On vaikea jättää ketää joukkueen ulkopuolelle, jos he todella suoriutuvat parhaalla tasollaan.

Martial on pelannut tällä kaudella yhteensä 36 ottelua, joissa hän on osunut seitsemän kertaa. Ennen loukkaantumistaan hän pelasi 23 ottelua Valioliigassa, missattuaan vain yhden pelin puhtaasti penkityksen takia.