Huuhkajien kanssa samassa MM-karsintalohkossa pelaavat Kazakstan ja Ranska kohtasivat sunnuntaina Astana Arenalla.

Karsintalohkon suurin voittajasuosikki Ranska hallitsi ottelua suvereenisti ja vei voiton maalein 2-0.

Ranskan voittomaalin alustivat Man Unitedin Paul Pogba ja Anthony Martial. Pogba pelasi pitkän pystysyötön seuratoverilleen, joka pyörähti irti puolustajasta ja vapautti Ousmane Dembélén maalintekoon.

Paljon kritiikkiä kauden aikana saanut Martial pelasi ottelussa muutenkin erityisen vahvasti ja huokui peli-iloa. United-hyökkääjä oli lähellä tehdä myös ensimmäisen maajoukkuemaalinsa viiteen vuoteen, mutta Kazakstanin Sergiy Maliy pelasti pallon maaliviivalta.

Martialin peli päättyi kuitenkin ennen aikojaan toisen jakson alussa, kun hän loukkasi polvensa ja joutui jättämään kentän. Ranskalaishyökkääjällä saattaa olla edessään pidempikin tauko peleistä, sillä hänen ilmeensä näytti tilanteessa tuskaiselta.

Uutinen jatkuu upotuksen jälkeen.

Martialin loukkaantuminen on paha takaisku myös Manchester Unitedille, sillä joukkueen hyökkääjistä Marcus Rashford sekä Mason Greenwood ovat kumpikin tällä hetkellä sairastuvalla. Unitedin ainut pelikunnossa oleva hyökkääjä on Edinson Cavani, joka hänkin on kärsinyt viime aikoina loukkaantumisista.