Southampton tiedotti tiistaina hankkineensa Theo Walcottin kaksivuotisella sopimuksella.

32-vuotiaan Walcottin sopimus Evertonin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, joten Southamptonin ei tarvinnut maksaa siirtokorvausta laitahyökkääjästä.

Walcott on Southamptonin oma kasvatti, joka debytoi Valioliigassa jo vuonna 2005 ollessaan 16-vuotias. Hän on pelannut Sotonissa tämän kauden lainasopimuksella ja on tehnyt 21 valioliigaottelussa kolme maalia ja antanut yhtä monta maalisyöttöä.

– Theolla on ollut meihin erittäin hyvä vaikutus tällä kaudella. Hän on erittäin ammattimainen pelaaja, joka tekee asioita oikealla tavalla ja jolla on erittäin myönteinen vaikutus paitsi nuoriin pelaajiin myös koko pukuhuoneeseen, Southamptonin manageri Ralph Hasenhüttl kehui seuran verkkosivuilla.

– Hän ymmärtää tapamme, jolla haluamme pelata. Hän on osoittanut suurta sitoutumista sekä sen, että hän voi olla tärkeä osa peliä. Luulen, että hän on pelaaja, joka voi auttaa meitä seuraavien kahden vuoden aikana, joten olen iloinen, että hän on suostunut jatkamaan kanssamme.

Southam(P)ton FC

@SouthamptonFC
Then 🆚 Now

Here's to continuing the journey, @theowalcott 👊