Swansea City voitti Barnsleyn Valioliigan nousukarsintojen välierien ensimmäisessä osaottelussa 1–0-lukemin tiistai-iltana. Barnsleyn suomalaispuolustaja Aapo Halme, 22, seurasi koko ottelun penkiltä.

Swansea City AFC

@SwansOfficial

Swansea City AFC

@SwansOfficial
⏰ 90+2' | 🔴 0-1 🦢

Barnsley are awarded a succession of corners in the dying minutes with an effort from the latest corner skimming the crossbar.

💻 Match centre 👉 bit.ly/3bAWEzg

@SkyBetChamp play-offs | #BARvSWA
⏰ FT | 🔴 0-1 🦢

GET INNNN!!!

💻 Match centre 👉 bit.ly/3bAWEzg

@SkyBetChamp play-offs | #BARvSWA

LUE MYÖS: Marcus Forssilla vaikea ilta – Brentford joutui pettymään nousukarsintojen avauksessa

Ottelun ainoa maali nähtiin viisi minuuttia ennen puoliaikavihellystä, kun André Ayew ohitti Bardley Collinsin tarkalla laukauksella vasempaan takakulmaan. Kierteistä vetoa edelsi näyttävä kuljetus boksiin ja leikkaus vasemmalle jalalle ahtaassa tilassa.

Parhaan pelaajan palkinnon vei kuitenkin Swansean maalivahti Freddie Woodman, joka venyi tolppiensa välissä neljään isoon torjuntaan. Etenkin toisen jakson alussa nähty tuplaseivi osoittautui elintärkeäksi walesilaisseuran nollapelin kannalta.

Swansea ja Barnsley kohtaavat välierien toisessa osaottelussa lauantai-iltana. Nousukarsintojen toisesta finaalipaikasta taistelevat puolestaan Brentford ja Bournemouth.