Manchester Unitedin pelintekijä Bruno Fernandes vaikutti myöntävän tiistain Fulham-ottelun jälkeen, ettei Edinson Cavanin maalia olisi pitänyt hyväksyä.

Cavani viimeisteli isäntien osuman 1–1-tasapelissä. Erotuomari Lee Mason katsoi Fernandesin jatkaneen maalivahti David de Gean pitkän avauksen Cavanille, jolloin tämä vältti paitsion.

Hidastuskuvien perusteella Fernandes ei kuitenkaan koskenut palloon. De Gean antaessa avauksen Cavani oli selvästi paitsioasemassa, joten maali olisi pitänyt hylätä.

– Rehellisesti sanoen en tuntenut kosketusta. Erotuomari sanoi, että koskin palloon. Miten se onkaan, en rehellisesti sanoen välitä, Fernandes kommentoi Sky Sportsilla.

Jos alla oleva twiitti ei näy, voit käydä katsomassa sen täältä.

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
WHAT A GOAL! 🏹

Edinson Cavani welcomes the #MUFC fans back to Old Trafford with a long-range stunner! 🎯

📺 Watch on Sky Sports PL
📱 Follow #MUNFUL here: trib.al/74N63ua
📲 Download the @SkySports app!
A lucky break for #MUFC?

VAR decided Bruno Fernandes got a touch on David de Gea's pass, making Cavani onside - did they make the right call? 🧐

Fulhamin manageri Scott Parker ihmetteli maalin hyväksymistä, sillä videotuomarit ehtivät käydä tilannetta läpi monta kertaa.

– En ymmärrä, kuinka se ei ole paitsio. Neljäs erotuomari sanoi, että jos Fernandes ei koskenut palloon, hän (Cavani) on viisi jaardia (4,5 metriä) paitsiossa. Katsoin sen uudestaan, puhisi Parker.

– Ymmärrän, että jos meillä ei olisi VAR-järjestelmää, maali voitaisiin hyväksyä inhimillisen virheen seurauksena. Jos kuitenkin voi katsoa hidastukset kaikista kuvakulmista, kuinka se voi jäädä näkemättä, ettei hän koskenut siihen.

Erotuomari Masonia ei enää nähdä valioliigakentillä erotuomarina, sillä hän aloittaa ensi kaudella täysipäiväisenä VAR-videotuomarina.

Lähteet: Mirror, Star