Valioliigan mestari ja putoajat ovat olleet selvillä jo tovin, mutta sunnuntaina pelattavalla päätöskierroksella riittää jännitettävää europelipaikkojen suhteen.

Mestarien liigan paikkoja on jaossa vielä kaksi kappaletta ja niistä taistelevat kolme joukkuetta: Chelsea, Liverpool sekä Leicester.

Eurooppa-liigaan on tarjolla vielä yksi paikka ja siitä kamppailevat West Ham, Tottenham sekä Everton.

Ensi kaudella ensimmäistä kertaa pelattavaan Konferenssiliigaan etenee seitsemännelle sijalle yltänyt joukkue. Kyseiselle sijalle voi päätyä vielä peräti neljä joukkuetta: West Ham, Tottenham, Everton sekä Arsenal.

Suurin mielenkiinto keskittyy kuitenkin top4:ään. Liverpool on neljän ottelun voittoputkensa ansiosta noussut kuin varkain vahvimmin kiinni Mestarien liigan paikkaan.

Vedonlyöntiyhtiö pitää Jürgen Kloppin miehistön chämppäripaikkaa yli 90 prosentin varmana (90.91%) ja tarjoaa siitä vain kerrointa 1,10. Kerroin sille, että Liverpool ei etene Mestarien liigaan on hulppea, 7,00.

Chelsean paikka top4:ssä on in mukaan lähes yhtä todennäköinen. Todennäköisyysarvio 87.72% ja tarjolla oleva kerroin 1,14. Mikäli uskoo Chelsean putoavan viidennelle sijalle, saa sillä rahansa takaisin 5,5-kertaisesti.

Neljästä edellisestä valioliigaottelustaan vain yhden voittanut Leicester ei kovinkaan todennäköisesti pelaa Mestarien liigaa ensi kaudella. Todennäköisyys top4-sijalle ennen päätöskierrosta on vain 30.77% ja kerroin sille 3,25. Sijotukselle top4:n ulkopuolella on tarjolla 1,33 kerroin.

in kaikki pelikohteet Valioliigan päätöskierrokselle näet tästä.

LUE MYÖS: Jürgen Klopp ilakoi ”välierävoitosta” – Liverpoolin kohtalo ratkeaa sunnuntaina: ”Se on hullua!”

Valioliigan päätöskierroksen ottelut:

Arsenal-Brighton
Aston Villa-Chelsea
Fulham-Newcastle
Leeds-West Bromwich
Leicester-Tottenham
Liverpool-Crystal Palace
Manchester City-Everton
Sheffield United-Burnley
West Ham-Southampton
Wolves-Manchester United