Marcus Forss nousi vaihdosta ratkaisijaksi, kun Brentford otti paikan Valioliigan nousukarsintojen loppuottelussa.

Bees nujersi värikkäiden käänteiden jälkeen toisessa osaottelussa vajaamiehisen Bournemouthin 3-1-numeroin. Finaalipaikka irtosi yhteismaalein 3-2.

Forss tuli vaihdosta kentälle toisen puoliskon alkuun. Ratkaisumaali syntyi 81. minuutilla, kun suomalainen liukui maalinedustalta pallon verkkoihin Emiliano Marcondesin esityön jälkeen.

Brentford saa nousukarsintojen finaalissa vastaansa joko Swansean tai Barnsley. Lontoolaisseura hävisi viime kaudella loppuottelun jatkoajan jälkeen Fulhamille.

Bournemouth iski ottelun avausmaalin vastaiskusta Brentfordin karmivan puolustusvirheen jälkeen. Isäntäjoukkue menetti pallon oman kulmapotkunsa jälkeen ja Arnaut Danjuma pääsi juoksemaan kunniakujan koko kentän läpi maalintekoon.

Seuraava käänne saatiin avausvartin jälkeen, kun Brentfordille vihellettiin rangaistuspotku Lloyd Kellyn käsivirheen jälkeen. Ivan Toney sijoitti varmasti pallon oikeaan ylänurkkaan tuoden isännät yhteismaaleissa maalin päähän.

Tästä alkoi kääntyä Brentfordin kurssi. 29. minuutilla Chris Mepham kaatoi viimeisenä miehenä Bryan Mbeumon ja ansaitsi itselleen suoran ulosajon jättäen vierasjoukkueen vajaamiehiseksi.

Toinen puolisko sai Brentfordin kannalta unelma-alun. 51. minuutilla Vitaly Janelt pyssytti rangaistusalueen takaa pallon vasempaan ylänurkkaan tasoittaen numerot. Jefferson Lerma sai jalkaansa väliin, mutta ei onnistunut estämään keskikenttäpelaajan laukausta.

Viimeisen kymmenminuuttisen alkuun oli ottelun ratkaisun aika. Marcondes petasi syötön boksin sisään ja Forss liukui ratkaisevan osuman Bournemouthin verkkoihin.