Ranskalaislehti RMC Sport kertoo, että Leicester on lähellä tehdä ensimmäisen uuden kauden hankintansa. Leicesterin riveihin siirtyy lehden mukaan tuore Ranskan liigan mestari, Lillen keskikenttäpelaaja Boubakary Soumaré.

22-vuotias Soumaré pelasi Lillessä erittäin vahvan kauden, ja on allekirjoittamassa Leicesterin kanssa viisivuotisen sopimuksen. Leicesterin kerrotaan maksavan miehestä 23 miljoonan euron siirtokorvauksen. Summa voi nousta menestyspykälien täyttyessä.

Ranskan U21-maajoukkueessa 13 ottelua pelannut Soumaré oli taannoin lähellä siirtoa Newcastleen, mutta päätti silloin vielä jäädä Lilleen. Nyt valioliigasiirto on kuitenkin toteutumassa.

[readmore from=Boubakary-Soumare]

Soumaré pelasi tällä kaudella Lillessä 32 Ligue 1- ja kahdeksan Eurooppa-liigan ottelua. Maalisyöttöjä keskikentän pohjalla pelaavalla Soumarélle tilastoitiin kaksi. Yhteensä PSG:n kasvatti on pelannut 84 ottelua Ranskan pääsarjassa.

Lille on menettämässä mestarijoukkueestaan välittömästi kolme tärkeää miestä. Valmentaja Christophe Galtier ilmoitti tiistaina lähtevänsä Lillestä, ja on tiettävästi siirtymässä Nicen valmentajaksi. Maalivahti Mike Maignania viedään puolestaan huhuissa AC Milaniin.