Leicester on edennyt pitkälle siirtoneuvotteluissaan Celticin keskushyökkäjä Odsonne Édouardista, uutisoi The Guardian. Seurajohto uskoo saavansa noin 21 miljoonan euron siirron maaliin kilpailevien valioliigajoukkueiden kiinnostuksesta huolimatta.

Leicesterin manageri Brendan Rodgers hankki Édouardin joukkueeseensa vuonna 2017 työskennellessään vielä Celticin peräsimessä. Édouard siirtyi Celticiin lainalle PSG:stä ja vuotta myöhemmin skottiseura osti maalitykin ennätyssummalla itselleen.

Rodgers haluaa tuoda 23-vuotiaan ranskalaishyökkääjän nyt King Power Stadiumille, jossa hän taistelisi avauksen paikasta Jamie Vardyn, Kelechi Iheanachon ja Ayoze Pérezin kanssa. Édouard on tehnyt 74 maalia 139 otteluun Celticin paidassa.

Édouardista on tulossa Leicesterin toinen hankinta tänä kesänä. FA Cupin voittajajoukkue on vahvistumassa myös Lillen keskikenttäpelaaja Boubakary Soumarélla, joka siirtyy seuraan 23 miljoonan eurolla.