John Barnesin mukaan Liverpoolin tulisi kääntää katseensa Jadon Sanchosta Ousmane Dembéléen ja yrittää hänen hankintaansa kesän siirtoikkunan aikana.

Borussia Dortmundia edustava Sancho on yhdistetty siirtohuhuissa Liverpooliin viime kesästä lähtien. Entisen Liverpool-pelaajan mukaan Barcelonan Dembélé sopisi kuitenkin englantilaispelaajaa paremmin Jürgen Kloppin sapluunaan.

– Kaikki huippupelaajat yhdistetään suurimpiin seuroihin, kuten Liverpooliin, Arsenaliin, Chelseaan, Manchester Unitediin, Real Madridiin tai Barcelonaan. Joten tämä Sanchoa koskeva siirtohuhu ei tarkoita sitä, että Liverpool olisi todellisuudessa hänestä kiinnostunut, Barnes sanoi Liverpool Echon mukaan.

[readmore from=Liverpool]

– Jadon Sanchon osalta sanon, että kaikista seuroista joihin hänet on yhdistetty, hän sopisi parhaiten Manchester Unitediin.

– Liverpoolissa näkisin mieluummin suoraviivaisemman pelaajan. Jadon on erittäin taitava ja erittäin juonikas pelaaja, mutta uskon, että Ousmane Dembélé sopisi kaikista saatavilla olevista pelaajista Liverpoolille kaikkein parhaiten.

24-vuotiaan Dembélén sopimus Barcelonan kanssa päättyy ensi kauden jälkeen, joten on hyvin mahdollista, että sopivalla tarjouksella laitahyökkääjä on saatavilla Kataloniasta.