Tšekin ja Skotlannin välinen EM-kisaottelu lohko D:ssä jää historiaan harvinaislaatuisen 2–0-voittomaalinsa ansiosta. Tšekkiläinen Patrik Schick, 25, kiskaisi sen yli 45 metristä. Koskaan aiemmin ei ole miesten Euroopan-mestaruuskilpailussa onnistuttu maalinteossa niin kaukaa.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

OptaJoe

@OptaJoe
49.7 - Patrik Schick's second goal (49.7 yards) is the furthest distance from which a goal has been scored on record at the European Championships (since 1980). Ridiculous.
#Euro2020 #CZE #SCOCZE

Derby Countyssa pelaava maalivahti David Marshall, 36, on saanut kritiikkiä sijoittumisestaan maalintekotilanteessa. Tilanteen alkaessa hän oli niin kaukana maalistaan, ettei hän enää ehtinyt kurottamaan käsiään Schickin korkean kaukolaukauksen eteen.

Marshall on urallaan edustanut Derby Countyn lisäksi Wigania (2019–20), Hull Cityä (2016–19), Cardiffia (2009–16) ja Norwichia (2007–09).

Upotusten sisältö on suomennettu upotusten alle.

Kaleb Raybon

@KalebRaybon
Incredible shot. There is no reason for a PROFESSIONAL keeper to get beat from nearly midfield though. What was he even doing??

ESPN FC

@ESPNFC
OUT OF THIS WORLD FROM PATRIK SCHICK 🤯

– Uskomaton laukaus. AMMATTILAISVAHDILLA ei ole silti mitään syytä tulla ohitetuksi melkein keskikentältä. Mitä hän oli edes tekemässä??

Football Tips ⚽

@JamesMurphyTips
Didn’t realise quite how poor David Marshall’s positioning was. He’s practically at the centre circle ffs. Baffling

– En käsittänyt, miten surkeaa David Marshallin sijoittuminen oli. Hän on käytännössä keskiympyrässä, vi**u sentään. Hämmentävää.

RAB FLORENCE

@robertflorence
David Marshall will surely be reflecting on his positioning when he’s in his bed tonight, lying at the bottom of his garden.

– David Marshall varmasti reflektoi omaa sijoittumistaan, kun hän on sängyssään tänä iltana, makaamassa puutarhansa pohjalla.

Muokattu 14.6. klo 20.47: Ja-sana lisätty otsikkoon.