Roy Hodgson jätti jo Crystal Palacen, ja spekulointi joukkueen uudesta managerista on ollut vireää. The Guardian uutisoi torstaina, että Crystal Palace on nyt ottanut yhteyttä Lucien Favren, 63, edustajiin. Tulevien päivien aikana entinen Borussia Dortmund -luotsi käynee neuvotteluja lontoolaisseuran kanssa.

Favre on ollut työtön viime joulukuusta lähtien. Hänen alaisuudessaan Dortmund sijoittui Bundesliigassa toiseksi kausina 2018–19 ja 2019–20.

Favre palaa halusta valmentaa Valioliigassa ja muutkin seurat, kuten Everton, ovat olleet kiinnostuneita hänestä, Guardian kertoo.

Palacen apulaispuheenjohtaja Steve Parish pitää erityisen paljon Favresta, koska tämän joukkueille tyypillistä on pelata hyökkäävää jalkapalloa ja koska tällä on tapana ajaa rohkeasti sisään nuoria pelaajia.

Burnleyn Sean Dyche on myös kandidaatti Palacen manageriksi. Prosessi palkkauspäätöksen taustalla on silti työläs.

– Meidän täytyy löytää oikea henkilö. Ei pelkästään nykyhetkeä varten, vaan joku, joka pystyy auttamaan nuoria pelaajia lyömään läpi. Eli tämä on iso päätös. Tällaiset asiat vievät aina paljon kauemmin aikaa kuin haluaisi, totesi Parish BBC:lle tiistaina.

Parish myönsi myös suoraan olevansa valmis auttamaan Wilfried Zahaa, 28, siirtymään eteenpäin urallaan:

– Ymmärrämme hänen tilanteensa. Ei ole mikään salaisuus, että hän haluaisi etsiä uusia haasteita. Mutta siirron täytyy hyödyttää seuraamme. Hän ymmärtää myös sen.