Daily Mail uutisoi aiemmin tällä viikolla, että Valioliigaan nouseva Watford olisi halukas hankkimaan Rangersin ja Huuhkajien tähtipelaajan Glen Kamaran tänä kesänä.

Rangersin entinen päävalmentaja Alex McLeish on kuitenkin kehottanut Kamaraa hylkäämään kesäsiirron toiseen seuraan taatakseen itselleen isomman seuravaihdon ensi kauden jälkeen.

Autettuaan Steve Gerrardin miehistön tällä kaudella Skotlannin mestaruuteen, jatkoi Kamara vahvoja suorituksiaan kesän EM-kisoissa. Suomen jäätyä kuitenkin alkulohkoon, on fokus Ibrox Stadiumin ympärillä kääntynyt takaisin 25-vuotiaan tulevaisuuteen.

LUE MYÖS: Arsenal-ikoni hehkutti Huuhkajien pelaajaa – mainitsi Valioliigan seurojen tarkkailevan tätä: ”Olen varma siitä”

Vaikka Kamaran sopimus Rangersin kanssa on voimassa vielä kaksi vuotta, pidetään hänen lähtöään täysin mahdollisena.

McLeishin mielestä vielä yksi vuosi Rangersissa ja taitojen osoittaminen ensi kauden Mestarien liigassa voisi kuitenkin taata suomalaiselle paljon paremman siirron kuin tänä kesänä, vaikka Valioliigassa tarjolla oleva raha varmasti vetääkin puoleensa.

– Valioliigalla on suuri vetovoima, siitä ei ole kysymystäkään. Valioliigassa käytetään paljon rahaa [myös nousijaseurojen toimesta], kuten Fulham teki käytettyään 100 miljoonaa puntaa pudoten silti sarjasta, kommentoi McLeish Ibrox Newsille.

[readmore from=Siirtouutiset]

– Mitä Kamaraan tulee, mahdollisuus voittaa pokaaleja ja kilpailla Mestarien liigassa [Rangersin kanssa] saattaisi olla tarpeeksi pitämään hänet täällä. Mutta se raha mikä Valioliigassa suorastaan pelottaa.

McLeishin mielestä Kamara siirtyisi vain pienempään seuraan, jos hän valitsisi Watfordin seuraavaksi joukkueekseen.

– Se raha voisi houkutella kenet tahansa siirtymään sinne, aivan sama missä asemassa Rangers ja Celtic esimerkiksi ovat. Nekin ovat suurempia seuroja kuin Watford, mutta Watfordilla on suuremmat tulot, jatkoi 62-vuotias.

– Minun mielipiteeni on, ettei Kamaran pitäisi siirtyä pienempään seuraan, vaan jäädä Rangersiin ja viedä seura korkeammalle tasolle. Hänen pitäisi tehdä suurempi vaikutus eurokentillä ja odottaa siirtoa entistä suurempaan seuraan.