Crystal Palace on hankkinut hyökkäävän keskikenttäpelaajan Michael Olisen, 19, viisivuotisella sopimuksella Readingistä. Reading ei paljastanut siirtosumman suuruutta mutta tiedotti sen olevan seurahistorian huomattavin.

Lehtitietojen mukaan Crystal Palace suoritti Olisesta kahdeksan miljoonaa puntaa eli noin yhdeksän miljoonaa euroa. Hänen markkina-arvoaan pidetään silti yleisesti vielä korkeampana.

Olise pelasi hyvän viime kauden Mestaruussarjassa. Kaikki kilpailut huomioiden hän pääsi kentälle 46 ottelussa. Hän teki seitsemän maalia ja syötti 12.

Kauden päätteksi hänet palkittiin EFL:n vuoden nuoreksi pelaajaksi.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Reading FC

@ReadingFC
We can confirm that a record fee has been received for Michael Olise who has today completed a move to Premier League side @CPFC.

Wishing you all the best for the future, @MichaelOlise10! 🤝

Olise oli kiinnitetty enää vuodeksi Madejski Stadiumille, ja The Athleticin mukaan Palace kiinnostui hänestä toden teolla jo tammikuun siirtoikkunassa.

– Seurassamme on oikeat työkalut, joilla voimme tehdä hänestä [vielä] paremman pelaajan. Olemme tunteneet hänet melko hyvin, koska hän on pelaaja, jota joukkue on seurannut pitkän aikaa, sanoi Vieira julkistuksen yhteydessä.

– Uskon, että on tärkeää elähdyttää kokoonpanoamme, tuoda tänne muutamia uusia kasvoja ja nuoria lahjakkuuksia. Tämä on erittäin hyvä hankinta meille.

Olise pystyy kuljettamaan palloa ja luomaan peliä. Hän on edustanut Ranskaa nuorisomaajoukkueissa, mutta hän voisi pelata myös Englannin A-maajoukkueessa, koska hän on syntynyt Lontoossa.