Jack Grealishin, 25, EM-kilpailut eivät olleet helpot. Aston Villan ääritaitava keskikenttämies sai pyörähtää kentällä aina noin puoli tuntia kerrallaan, vaikka enemmän vastuuta hänelle joissain piireissä vaadittiin. Avaukseen hän pääsi kerran, lohkovaiheen päättäneessä Tšekki-ottelussa, mutta ensimmäisen ottelun Kroatiaa vastaan ja puolivälierän Ukrainaa vastaan hän näki vaihtopenkiltä.

Tanska-pelissä Grealish vaihdettiin ensin sisään ja sitten uudestaan ulos. Loppuottelussa hän ei päässyt laukaisemaan rangaistuspotkua, vaikka olisi halunnut.

Finaali Italiaa vastaan Wembleyllä oli raskas pettymys kaikille englantilaisille. Kyseessä oli historiallinen otatus, jossa Kolme leijonaa taipui vasta pilkuilla.

[readmore from=Jack-Grealish]

Pettymys heijastui myös Grealishin kasvoilta, mutta paikalle saapuneeseen yleisöön hän ei sitä purkanut.

Sosiaalisessa mediassa leviää videoklippi, jossa Grealish on pysäytetty stadionin katsomon portailla. Hän antaa käyttämänsä pelipopot pienelle lapselle. Lapsi kiittää ja halaa häntä.

Kohtaaminen ei jää siihen. Poika pyytää yhteiskuvaa ihailemansa pelaajan kanssa. Grealish kysyy hymyillen, mistä pienen fanin puhelin löytyy. Poika kertoo sen olevan hänen isällään. Grealish ottaa puhelimen vastaan. Hän naureskelee pojan kanssa, kun tämä yrittää avata kamerasovellusta.

Lyhyen — ja mahdollisesti hermostuneen — etsiskelyn jälkeen kamera löytyykin, ja puhelin ojennetaan kuvan ulkopuoliselle henkilölle, joka nappaa yhteisotoksen. Sitten on Grealishin aika poistua.

Videon kuvannut isä kiittää vielä pelaaja ja kertoo tämän toiminnan olleen ”erityistä”. Grealish peukuttaa vastaukseksi. Hänen aikaansa episodi kulutti 40 sekuntia, pojalle siitä jäi nostalgista muisteltavaa hänen loppuiäkseen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

COPA90

@Copa90
Probably the toughest night of his career, still has time to make a young fan's night.