Arsenalin manageri Mikel Arteta kommentoi joukkueensa asioita tiistaina, joukkueen pre-season -otteluiden käynnistyttyä tappiolla skottiseura Hibsille. 2-1 -lukemiin päättyneen ottelun ainoan Gunners-osuman napautti Emile Smith Rowe, jonka suhteen Aston Villa tekee Artetan mukaan turhaa työtä tarjouksineen.

– Hänen jäämisestään meille ei ole mitään epäilystä. Kyllä, hän pelaa meillä, sataprosenttisen varmasti, espanjalainen sanoi The Athleticin mukaan.

Manageri kieltäytyi kommentoimasta Villan tekemiä tarjouksia keskikenttäpelaajasta. Toinen vastaavilla tonteilla operoiva Arsenal-kasvatti, jonka tulevaisuus on viime keväänä loistavasti onnistuneen Newcastle-lainan myötä ollu tapetilla, on Joe Willock.

– Joe on osa suunnitelmiamme. Hän on Arsenalin pelaaja, josta pyrimme saamaan parhaan irti. Katson, että hän oli yksi tärkeimpiä tekijöitä Newcastlen taistelussa Valioliigassa pysymisestä.