Everton on Tuttosportin palstoilla yhdistetty Inter Milanin keskuspuolustajaan Stefan de Vrij’hin, 29. Nerazzuri ei ole vielä vastaanottanut muodollista, sitovaa tarjousta.

De Vrij’n agenttina toimii Mino Raiola. Yleisesti arvellaan, että hän on tarjonnut asiakastaan monille valioliigaseuroille, vaikka Internazionale on kertonut, ettei se aio sallia De Vrij’n lähtöä. Inter myi jo laitapuolustajansa Achraf Hakimin 71 miljoonalla eurolla PSG:hen.

Interin omistajat haluaisivat kuitenkin lehtitietojen mukaan tienata 80 miljoonaa euroa kesän siirtomarkkinoilta.

Interin puolustuksessa on kolme erittäin laadukasta topparia. Hollantilaisen De Vrij’n lisäksi Simone Inzaghin käytettävissä on italialainen Alessandro Bastoni, 22, sekä slovakialainen Milan Škriniar, 26. Inzaghi peluuttaa joukkueitaan 3–5–2-muodostelmassa.

Hänestä tuli Interin valmentaja touko-kesäkuun vaihteessa. Lehdistötilaisuudessaan hän arveli, että Hakimi on ainoa arvokas pelaaja, joka Interistä poistuu auki olevassa siirtoikkunassa.

De Vrij pelasi viime kaudella 32 peliä Serie A:ssa, kun Inter kaappasi näyttävästi Scudetton, pääsarjan mestaruuden. Yhteensä hänet nähtiin kentällä 42 kertaa, vain Hakimille annettiin enemmän vastuuta.