Manchester Unitedin keskuspuolustaja Eric Bailly oli mukana niin hyvässä kuin pahassa, kun Norsunluurannikko hävisi Espanjalle Tokion olympiaturnauksen puolivälierissä dramaattisten vaiheiden jälkeen lauantai-iltapäivänä.

Bailly vei Norsunluurannikon ensiksi kulmapotkusta johtoon, kun peliä oli takana vain yhdeksän minuuttia. Espanja nousi puolen tunnin kohdalla tasoihin, mutta afrikkalaiset siirtyivät 2–1-johtoon varsinaisen peliajan ensimmäisellä lisäajan minuutilla.

Norsunluurannikon ollessa enää sekuntien päässä välieräpaikasta, muuttui Bailly kuitenkin sankarista konnaksi.

Hänen epäonnistunut purkupallonsa rangaistusalueen sisällä lahjoitti Wolverhampton-hyökkääjä Rafa Mirille helpon maalipaikan, eikä tämä jättänyt sitä käyttämättä. Espanja nousi lisäajan lopulla 2–2-tasatilanteeseen ja kamppailu eteni jatko-otteluun.

Bailly sortui jatko-ottelussa toiseen kohtalokkaaseen virheeseen, kun hän yritti voittaa pääpallon Manchester Unitediinkin huhuttua Pau Torresia vastaan rangaistusalueen sisällä. Bailly osui palloon käsi edellä ja pallo vietiin VAR-tarkastuksen jälkeen pilkulle. Mikel Oyarzabal vei Espanjan täplältä 3–2-johtoon.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Tobi Samuel Snow

@iam_foleymessi
Eric Bailly scored for Ivory Coast then made an unnecessary mistake for Spain to equalize then gifted Spain a penalty for them to lead 3-2.

You can take the player out of Man United but you can't take Man United out of the player.

Jatko-ottelun toisella jaksolla Mir viimeisteli vielä hattutemppunsa ja Espanja kaatoi Norsunluurannikon maalein 5–2.

Bailly, 27, palaa täten Tokiosta seurajoukkuetehtäviin valmistautumaan kuudenteen kauteensa Manchester Unitedin riveissä. Sama tilanne koskee vastaavasti Norsunluurannikkoa olympiakisoissa edustanutta nuorukaista Amad Dialloa.

Lähde: SportBible