27-vuotias keskikenttäpelaajan Dennis Praett siirtyi isoinkin odotuksin Leicesteriin Serie A: n Sampdoriasta, kesällä 2019. Nyt Sky Sports kertoo, että belgialaisesta on esitetty tarjouksia useammankin italialaisseuran taholta.

Mikäli yksi näistä seuroista on Praettin edellinen työnantaja Sampdoria, saattaa kyse hyvinkin olla triangelista, josta tiistaina kuultujen tietojen mukaan jättäytyi pois Arsenalin kanssa jatkosopimuksen ilmeisesti tehnyt Granit Xhaka. Sveitsiläisen kariutunut siirto AS Romaan saattaa saada José Mourinhon kääntämään katseensa Sampdorian Mikkel Damsgaardiin – jonka tilalle seura tarvitsee juuri Praettin kaltaisen toimijan.

Sampdorian puheenjohtaja Massimo Ferrero on tunnustautunut Roman kannattaja, ja kertoi melko sensaatiomaisesti haluavansa tarjota Damsgaardia kotimaiselle kilpailijalleen.

Belgian maajoukkuepelaaja Praett ei ole onnistunut Valioliigassa tavalla, jota odotettiin. Hänellä on tilillään yhteensä vain 42 esiintymistä sarjassa. Leicesterin odotetaan joka tapauksessa luopuvan vielä joistakin edustusjoukkueensa nimistä tässä ikkunassa.