Tottenhamin manageri Nuno Espirito Santo toivoo pääsevänsä keskustelemaan Harry Kanen kanssa huomenna, maanantaina.

Kane, 28, palasi pidennetyltä lomaltaan lauantaina. Tottenhamin tähtihyökkääjän on uutisoitu haluavan pois seurasta siirtyäkseen tänä kesänä Valioliigan hallitsevan mestarin Manchester Cityn riveihin.

Kane on parhaillaan karanteenissa eikä pelannut sunnuntain ystävyysottelussa Arsenalia vastaan. Pelin jälkeen Nunolta pyydettiin tilannepäivitystä Kanen tilanteesta, mutta portugalilaisluotsilla ei vielä ollut sellaista antaa.

– Harry on kanssamme. Hänen on kuitenkin oltava vielä karanteenissa. Hän on majatalossa, harjoittelee ja teki jo ensimmäisen päivänsä urheilutiedettä, mikä on hyvä, Nuno kertoi lehdistölle sunnuntaina.

[readmore from=Harry-Kane]

– Tulen keskustelemaan Harrylle heti, kun mahdollista. En tosin tänään, koska tänään pelasimme ottelun. Mutta meillä on harjoitukset huomenna. Toivon mukaan keskustelen Harryn kanssa huomenna, turvavälejä noudattaen.

Nunolta udeltiin lisätietoa myös Internazionalen huippuhyökkääjä Lautaro Martínezin mahdollisesta Tottenham-siirrosta.

The Timesin mukaan seurat ovat päässeet pelaajakaupasta sopuun, mutta Martínezin agentin mukaan 23-vuotias on tyytyväinen Italiassa.

– En tule puhumaan kenestäkään [toisen seuran] pelaajasta. Tulen puhumaan vain omista pelaajistani, Tottenhamin pelaajista, en mistään muusta, tokaisi Nuno.